CONSULTORIA DE FORMACIÓ PER EMPRESES GIRONA
http://www.cfeg.cat/formacio/gent-gran/i-htm/
Export date: Tue Dec 18 22:54:48 2018 / +0000 GMT

Programa d'ús telèfons mòbils i tablets. Curs d’aprenentatge pràctic


Programa d'ús telèfons mòbils i tablets.


Curs d'aprenentatge pràctic


Mòbils i Tablets

Curs d'aprenentatge pel ús de mòbils i tabletsEl Programa d'ús de telèfons mòbil i tablets, és un curs aprenentatge pràctic per a telèfons intel·ligents (SmartPhones),  on podem trobar resposta als possibles dubtes que ens sorgeixen en el dia a dia. El curs està especialment orientat per a persones, principalment grans, sense grans coneixements en la matèria, no avesades a les noves tecnologies, explicat amb un llenguatge clar i senzill, documentat amb multitud d'imatges (captures de pantalla reals) per poder seguir les explicacions sense problemes.

MÓDUL 1:


ÚS BÀSIC DEL MÒBIL: TRUCADES, CONTESTADOR, CAMBRA DE FOTOS, SMS I CONEIXEMENTS ESSENCIALS


Mòdul d'iniciació al maneig del telèfon mòbil tipus smartphone (tàctil). Durant el mateix parlarem de l'estructura del telèfon: botons exteriors i frontals, les pantalles, les icones, i de la pressió adequada del dit. L'alumne aprendrà, a més, a fer i respondre trucades, afegir i eliminar gent en la seva llista de contactes i utilitzar la càmera de fotos. Veurem com treure foto i vídeo, els “selfies”, el flaix i el zoom, i on trobar aquestes fotos i vídeos (Galeria), obrir-les i esborrar-les. Finalment, aprendrem a llegir, enviar i esborrar els missatges tradicionals, o SMS, i veurem com connectar-nos a una xarxa Wi-Fi en els ajustaments.

MÓDUL 2:


ÚS BÀSIC DEL MÒBIL II: APLICACIONS I ALTRES AJUSTOS


Mòdul en què els alumnes aprendran el funcionament d'algunes de les aplicacions que vénen per defecte en el nostre telèfon: Calendari, on podrem programar el mòbil perquè ens avisi d'una cita o aniversari; Rellotge, on gestionarem les alarmes. A més, parlarem del Play Store, que és el lloc on podrem trobar qualsevol aplicació que vulguem instal·lar al telèfon (Llanterna, Bus, Bancs i caixes, el temps, Skype, traductors, etc.). Finalment entrarem en ajustaments per veure com modificar la melodia que sona quan ens truquen o envien avisos, com establir una imatge de fons de pantalla per al nostre mòbil, i l'ús de dades, on podrem "encendre" i "apagar" el Internet del nostre telèfon quan viatgem a l'estranger (roaming) i consultar el consum que portem realitzat.

MÓDUL 3:


PROGRAMA DE MISSATGERIA WhatsApp


Mòdul en el qual veurem com començar a utilitzar el programa de missatgeria instantània WhatsApp: estructura, contactes. Enviar missatges de text, de veu i fotografies. Guardar i esborrar de converses  i la funció de trucades gratuïtes. Personalitzar el nostre perfil. Creació de grups.

MÓDUL 4:


EL CORREU ELECTRÒNIC AL MÒBIL I LA TABLET


Mòdul en què aprendrem a instal·lar (sincronitzar) el nostre correu electrònic al mòbil i/o la tablet, PC... i la seva utilització bàsica: llegir, enviar i esborrar missatges. Arxius adjunts: com enviar-los, i com visualitzar els rebuts, descarregar-los quan ens els envien.  Contactes i seguretat bàsica.

 

DURACIÓ DEL CURS: 15 hores  (1 mes)


Màxim: 10 participants


Mínim: 5 Participants


 

 
Post date: 2016-06-07 17:41:07
Post date GMT: 2016-06-07 17:41:07

Post modified date: 2017-02-17 12:17:42
Post modified date GMT: 2017-02-17 12:17:42

Export date: Tue Dec 18 22:54:48 2018 / +0000 GMT
This page was exported from CONSULTORIA DE FORMACIÓ PER EMPRESES GIRONA [ http://www.cfeg.cat ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com